Monday, October 14, 2013

Back to black

Yesterday, I gave up.
It felt a little bit sad because I got so far but it was something I had to do.
Dye my hair : 'D

I've saved out my own haircolor since November last year, and although I thought it looked okay it was just not me.
A bit ironic really that the color I was born to have can make me feel so wrong. The last 3 months I have lost all interest in clothes and hair because of it. So I felt noep, I can't get married in brown hair, I will regret it forever.

So now it's back to black and also with a touch of green. I used Manic Panics Enchanted forest. 
I'm happy and I feel like I've found myself again. :D
21 comments:

 1. You look so pretty with black hair, I agree, it suits you more. ^^

  Funny, I feel the same way about my own hair color and even the red I have now...it's okay, the red looks great, but it's not really me. I might dye it back to black in the end of the year too, but I'll experiment some more before I'll give it up...:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you ^__^

   Yes, do some experimenting if you feel unsure, black is so difficult to get rid of xD

   Delete
  2. Nonono I like your hair D:

   Delete
 2. Förstår precis hur du känner! Jag har inte haft min naturliga hårfärg sedan sommaren 2000. Jag föredrar extrema färger. Svart, platinablont, klarrött, rosa. Och så föddes jag med en mjäkig rödblond färg som inte alls känns rätt. Dessutom älskar jag att ha en hårfärg so matchar mina kläder. Det funkar liksom inte med rödblont. Det matchar ingenting.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Samma här! Det har känts länge som att jag ville ha vad som helst förutom min egen färg :P och svart är alltid ett säkert kort för min stil.

   Jag håller med. Brunt tycker jag passar folk som gillar bruna kläder och har lite bohemisk stil eller så, jag tyckte inte det matchade mina kläder alls att ha brunt.

   Delete
 3. Mm är också väldigt sugen på att färga svart igen. Men jag ska nog vänta tills det växer ut. Just nu är håret rött-rött.
  Det blev jättefint, du passar verkligen i svart och det ser naturligt ut på dig. Hur gjorde du för att få det gröna att synas? Färgade du bara övre delen av håret svart?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja det är ju en svår färg att få bort om man ångrar sig så det krävs lite betänketid :)

   Tack, vad snällt!

   Jag färgade ju med manic panic enchanted forest, och om du googlar på den så ser du att den ska göra håret riktigt riktigt grönt, men jag visste sen tidigare att den gör mitt hår svartgrått med gröna slingor här och där bara av någon suspekt anledning och jag gillar att ha skiftningar så då tog jag den istället för nån riktigt svart :D

   Delete
 4. I know exactly how you feel about not feeling like yourself with your natural haircolor. I switch mine from red to black every six months or so :). I don't even know what my natural haircolor is anymore! The black looks lovely on you. Have you ever tried a more blue/black?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you :)

   Yes I used a blueblack color for a while, I might try that again after the wedding ^^

   Delete
 5. You look gorgeous :) You have just inspired me to dye my hair again ;)

  ReplyDelete
 6. Som sagt, så j*vla snyggt! Jag är för tillfället besatt av svart hår... igen. Det är din färg, även om du föddes med en annan. ^^
  Och jag känner likadant, har gjort det ett tag - allt är tråkigt som har med utseende att göra, bara för att jag inte gillar mitt ljusa hår. :/
  Det blir nog svart snart. :)

  Vad använder du för färg? Förutom Manic Panic. Jag tänkte först ta henna/indigo, men jag vill kunna bleka och leka med färger... tror jag... äh, vetifan. Men svart ska det bli iallafall! :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja det är så drygt att känna så! Bättre att ha den färg man gillar bäst :D

   Jag använde den som heter Enchanted Forest :)
   Jag funderade också på henna först..men det var tydligen svårt att få svart med det och dessutom finns det ju inga roliga hennafärger, jag gillar att ha lite grönt eller rött blandat med det svarta ^^

   Delete
 7. Black really does suit you - and that little touch of green is perfect! :D

  ReplyDelete
 8. I hear you. Brown is my natural colour, but I find it boring and I don't feel good in it, I feel like I'm boring too :/ black is a good option, it's not excessive but it's still gothic. Also, you look lovely in your black hair ;D!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Yes, that's my feeling too, and I hate to feel boring :(

   Thank you :D <3

   Delete